Leraren in het primair en voortgezet onderwijs kunnen op 9 november naar het professionaliseringsevent ‘Leraren maken het verschil! – De Superschool’ in Utrecht. Belangrijkste onderwerp: de mogelijkheden van virtual reality in de klas.

Omdat zeker 1000 leraren worden verwacht, wordt een officiële, door Guinness World Records erkende, wereldrecordpoging gedaan voor ‘Most people using virtual reality displays’. In een van de workshops op dit event vertelt Alexander Klöpping over mogelijke toepassingen ervan in het onderwijs. Andere sprekers zijn Erben Wennemars (‘Onderwijs is topsport’), Peter Heerschop (‘Gedifferentieerd onderwijs’) en Eric van ’t Zelfde, directeur van de openbare Hugo de Grootschool in Rotterdam en auteur van het boek Superschool.

De organisatie wil met de recordpoging laten zien dat de onderwijssector zeker niet achterloopt en in is voor de nieuwste technologieën. Het evenement is georganiseerd door de Dyade Academy en is geaccrediteerd door het Lerarenregister. De kosten zijn 478 euro.

Meer over het programma en inschrijven

Deel dit bericht: