Het februarinummer van ons magazine Naar School! verschijnt op dinsdag 13 februari, maar niet overal! Omdat dan in de regio Zuid het grootste deel van scholen vrij is in verband met carnaval en een ander deel van de scholen in die regio vrij heeft in de week van 19 tot en met 23 februari, komt ons blad daar pas op dinsdag 27 februari door de bus.

Het gaat om de scholen in de provincies Noord-Brabant en Limburg, de regio Nijmegen, Zeeuws-Vlaanderen en het eiland Tholen (waar de openbare scholen net als in het naburige Bergen op Zoom vrij zijn in de carnavalsweek).

De scholen op Schouwen-Duiveland, Walcheren en Noord- en Zuid-Beveland en ook de scholen in het Noord-Brabantse Werkendam en omgeving krijgen het blad wel al op 13 februari door de bus. De scholen in deze gebieden liggen weliswaar in de regio Zuid, maar zijn niet vrij in de carnavalsweek.

Dat geldt ook voor de scholen in de regio’s Midden en Noord. Daar valt het februarinummer van magazine Naar School! dus op 13 februari op de mat. Op die dag zal ook de digitale versie van ons blad online komen.

Deel dit bericht: