Openbare en algemeen toegankelijk scholen in heel Nederland zetten zich deze week in de schijnwerpers: voor de vijfde keer wordt de School!Week gehouden. 

Onder het motto ‘Openbaar onderwijs in beweging’ heeft Openbaar Onderwijs Houten (OO-H) de School!Week 2016 afgetrapt met een estafette langs de scholen.

OO-H liet daarmee letterlijk de dynamiek van het openbaar en algemeen toegankelijk onderwijs zien. De Houtense onderwijswethouder Herman Geerdes (VVD) gaf het startsein voor de estafette langs de openbare scholen in zijn gemeente.

In de School!Week, die tot en met 25 maart duurt, organiseerde OO-H ook een personeelsdag. Op woensdag stonden de verschillende talenten binnen de organisatie centraal. Collega’s organiseerden workshops voor elkaar, bijvoorbeeld over bewegings- en muziekonderwijs en over het gebruik van iPads in de klas.

Ik ben welkom

De School!Week vindt elk jaar plaats om te laten zien hoe belangrijk het openbaar en algemeen toegankelijk onderwijs is voor een in alle opzichten gezonde samenleving. Het motto van de School!Week is altijd Ik ben welkom. Dit jaar is het thema Voor elkaar!.

Lees meer…

 

Deel dit bericht: