Onze P&O-netwerken komen in april weer bijeen. Op de netwerkbijeenkomsten onder leiding van HRM-adviseur Ivo Israel en Céline Adriaansen van de Onderwijsjuristen van VOS/ABB kunt u kennis en ervaring delen met collega’s.

Naast de vaste agendapunten over actualiteiten op het gebied van HR en de cao’s, zullen we op de bijeenkomsten in april uitgebreider stilstaan bij de thema’s ziekteverzuim en lerarentekort. Ook komen ervaringen aan bod met het eigen-risicodragerschap van scholen.

Wanneer, waar en aanmelden

De bijeenkomsten zijn op de volgende data en tijden:

  • 7 april 09.30-12.30 uur (inloop vanaf 09.00 uur). Primair onderwijs. Locatie VOS/ABB Woerden. Met lunch: 13.00-16.30 uur.
  • 7 april, 13.30-16.30 uur (inloop vanaf 13.00 uur). Voortgezet onderwijs. Locatie: VOS/ABB Woerden. Met lunch.
  • 9 april, 10.00-13.00 uur (inloop vanaf 09.30 uur). Primair onderwijs. Locatie: volgt (ergens in Noord-Nederland).

Aanmelden: stuur een mailtje naar welkom@vosabb.nl. Vermeld in uw bericht uw naam en functie alsmede het schoolbestuur waarvoor u werkzaam bent. Kunt u bij uw aanmelding ook laten weten of u gebruik wilt maken van de lunch (dit om verspilling van verenigingsgeld en voedsel te voorkomen)?

Gratis voor leden

Deelname aan de netwerkbijeenkomsten is kosteloos als uw organisatie bij VOS/ABB is aangesloten. Niet-leden kunnen (alleen bij voldoende beschikbaarheid) deelnemen tegen betaling van 100 euro (btw-vrij).

Informatie: Ivo Israel, 06-22939653, iisrael@vosabb.nl

Deel dit bericht: