Klassen van openbare basisschool Toermalijn in Duiven die vorig jaar de theatershow WereldBeterMakers hebben bijgewoond, hebben een dagje naar de Efteling gewonnen. De WereldBeterMakers is een interactieve show van Jochem van Gelder en Ron Bons over wereldburgerschap. VOS/ABB biedt deze voorstellingen aan.

Klassen die naar de WereldBeterMakers gaan, kunnen zelf ideeën aanleveren om de wereld beter te maken. Vorig jaar kwamen er meer dan 3.000 ideeën binnen. De inzenders maakten kans op een dagje naar de Efteling. Openbare basisschool Toermalijn in Duiven is de winnaar geworden, omdat de deelnemende klassen met drie keer zo veel ideeën kwamen als het aantal leerlingen. Op 18 april gaan ze naar het pretpark bij Kaatsheuvel.

Ook dit jaar is er een reeks voorstellingen van WereldBeterMakers. De voorstellingen concentreren zich op de regio Gelderland-Zuid. De eerste shows waren dit keer in Wijchen en zaten helemaal vol. In april volgen voorstellingen in Ede, Zevenaar, Bemmel, Veenendaal en Druten. In het najaar staat er shows op de rol in Nijmegen en Tiel.

Lees meer en meld uw school aan voor WereldBeterMakers

Deel dit bericht: