Aon Verzekeringen heeft met VOS/ABB een website ontwikkeld met daarop een aantal voordelige verzekeringen speciaal voor scholen en besturen die bij VOS/ABB zijn aangesloten én hun werknemers.

Op www.vosabbverzekeringen.nl vindt u informatie over schadeverzekeringen, de collectieve zorgverzekering en voordelige privé-verzekeringen. Werknemers én werkgevers profiteren hiervan.

Privé-verzekeringen

De privé-verzekeringen die worden aangeboden, betreffen verzekeringen die in het dagelijks nodig zijn, zoals een auto-, woonhuis- en reisverzekering. Meer informatie staat op www.vosabbverzekeringen.nl.

Zorgverzekering

Het grote voordeel van de collectieve zorgverzekering is de hoge premiekorting. Op de basisverzekering ontvangt u 10 procent korting. Op de aanvullende verzekeringen kan de korting oplopen tot 20 procent.

U kunt u uw hele gezin meeverzekeren. Kinderen tot 18 jaar zijn gratis meeverzekerd. Ook over de zorgverzekering staat meer informatie op www.vosabbverzekeringen.nl.

Werkgevers

Op de website van Aon Verzekeringen en VOS/ABB staat tevens uitgebreid pakket aan verzekeringen die speciaal voor werkgevers in het onderwijs relevant zijn. De verzekeringen lopen uiteen van computer- en inventarisverzekeringen tot bestuurdersaansprakelijkheids- en rechtsbijstandsverzekeringen.

U kunt op www.vosabbverzekeringen.nl direct de premies van de werkgeversverzekeringen berekenen.

Deel dit bericht: