Op 11 november komt het VOS/ABB-netwerk P&O weer bij elkaar. Het programma van deze bijeenkomst voor het voortgezet onderwijs in het kantoor van VOS/ABB in Woerden is bekend. De organisatie van deze bijeenkomst is in handen van senior beleidsmedewerker Silvia Schouten van VOS/ABB.

De bijeenkomst gaat specifiek over duurzame inzetbaarheid en vitaliteit in relatie tot professionalisering. Wat kunnen onderwijsorganisaties over het algemeen en P&O’ers in het bijzonder doen met de CAO VO als het gaat om de inhoud en de strategie die daaruit kan voortvloeien? Hoe verlopen processen? Wat is hierin de rol van de P&O’er?

Aan de bijeenkomst wordt meegewerkt door adviseurs Anita Verzijl en Rick van Workum van arbeidsmarkt- en opleidingsfonds Voion. Zij gaan in op workabilty en viltaliteit. Ook Lucienne Stavenuiter is aanwezig. Zij is ontwikkelaar van proactief personeelsbeleid en begeleidt een pilot voor duurzame inzetbaarheid in het voortgezet onderwijs.

De bijeenkomst is op dinsdag 11 november van 12 tot 16 uur bij VOS/ABB in Woerden.

Download het programma

Aanmelden voor de bijeenkomst van het netwerk P&O van VOS/ABB kan door een mailtje te sturen naar welkom@vosabb.nl onder vermelding van ‘Netwerk P&O voortgezet onderwijs’. Vermeld ook uw naam, de organisatie waarvoor u werkt en uw telefoonnummer.

Deelname is gratis voor leden van VOS/ABB. Niet-leden betalen 100 euro per persoon (btw-vrij).

Informatie: Silvia Schouten, 06-22939653, sschouten@vosabb.nl

Deel dit bericht: