Er is veel belangstelling voor de bijeenkomsten in 2021 van onze kennisnetwerken Governance en HRM. De bijeenkomsten zijn gepland vanaf maart. Wilt u er ook bij zijn, schrijf dan snel in.

Omdat de aanmeldingen op dit moment binnenstromen, kan het zijn dat u de bevestiging per e-mail iets later ontvangt dan u van ons gewend bent. Uiterlijk in de eerste week na de kerstvakantie zult u de bevestiging ontvangen.

Governance en HRM

De kennisnetwerken Governance komen in maart en april bij elkaar. Er wordt dan gesproken over goed onderwijsbestuur en medezeggenschap. Prof. Dick Mentink van het expertisecentrum Onderwijsgeschillen zal daar bij zijn. Meer informatie, data en locaties

De kennisnetwerken HRM zijn gepland in mei en oktober en zijn bedoeld om kennis en ervaring op het gebied van HRM met elkaar te delen. In mei zal het gaan over werkbelasting en ziekteverzuim. Meer informatie en data

VOS/ABB volgt de situatie met betrekking tot corona op de voet.  Onze eigen zaal in Woerden is groot genoeg om met 15 personen veilige afstand te kunnen bewaren. Ook op de locaties in de regio houden we dit in de gaten. Mocht het toch nodig zijn, dan worden de bijeenkomsten online gehouden.

Deel dit bericht: