Leden van VOS/ABB krijgen 10% korting op de training Filosoferen over Levensvragen van Sabine Wassenberg en Kamel Essabane. De training voor docenten bestaat uit twee online bijeenkomsten van elk twee uur (in januari en februari) en een offline bijeenkomst van vier uur (in maart).

De belangrijkste vaardigheden voor het begeleiden van een filosofisch gesprek komen in de training aan bod. Daarnaast kijkt u naar de toepasbaarheid van filosofische vragen op geloofs- en levensbeschouwelijke thema’s.

Bij de training wordt het boek De Zoon van de Gazelle gebruikt. Het verhaal in dit boek vormt de basis voor islamitische filosofie en mystiek inzicht. Dit boek kunt u na de training in eigen filosofielessen gebruiken.

Ledenkorting VOS/ABB

Als uw organisatie bij VOS/ABB is aangesloten, betaalt u voor deelname aan de training het verlaagde ledentarief van 540 euro per persoon (inclusief 30 exemplaren van het boek De Zoon van de Gazelle) of 359,10 euro per persoon (inclusief één exemplaar van het boek). De genoemde prijzen zijn inclusief btw.

Lees meer…

Deel dit bericht: