Er komen nieuwe voorstellingen van de WereldBeterMakers. Deze gratis toegankelijke theatershow over wereldburgerschap is bedoeld voor leerlingen uit de groepen 4, 5 en 6 van de basisschool.

De WereldBeterMakers is een initiatief van VOS/ABB, het jongereninitiatief HOPE XXL en theatermakers Jochem van Gelder en Ron Bons. De show spreekt kinderen op een speelse manier aan op hun wereldburgerschap. De voorstelling is geheel gratis voor leerlingen en hun begeleiders. De school betaalt alleen het vervoer naar het theater.

Eerder dit jaar zijn er in totaal 13 voorstellingen gegeven in Duiven, Tiel, Barendrecht en Leusden. Die werden bezocht door meer dan 2.500 kinderen en kregen goede recensies. In het nieuwe jaar volgen voorstellingen in de regio Gelderland-Zuid.

Het is nog niet bekend hoeveel dat er worden en in welke theaters deze voorstellingen zullen zijn. Binnenkort volgt daarover meer informatie.

Aanmelden

Als u interesse hebt om met uw leerlingen een van de voorstellingen bij te wonen (hoewel de data en locaties nog niet bekend zijn), kunt u dat alvast laten weten via wereldbetermakers@vosabb.nl.

Deel dit bericht: