De algemene ledenvergadering van VOS/ABB heeft de geconsolideerde jaarrekening over 2022 vastgesteld. Tevens is afscheid genomen van bestuurslid Karen Peters, omdat zij is gaan werken voor een onderwijsstichting die niet bij VOS/ABB is aangesloten. In november aanstaande zal bestuurslid Pieter Schram terugtreden vanwege het bereiken van de maximale zittingstermijn van acht jaar.

U kunt de geconsolideerde jaarrekening alsmede het publieksjaarverslag over 2022 inzien:

Vanwege het directe vertrek van Karen Peters en het aanstaande terugtreden van Pieter Schram uit het VOS/ABB-bestuur, volgt een sollicitatieprocedure om het bestuur weer op sterkte te brengen.

Uitgebreide ALV

De ALV op 5 juli onder leiding van voorzitter Ron den Hartog en met uitgebreide uitleg van directeur Hans Teegelbeckers was een zakelijke bijeenkomst die online plaatshad.

Op dinsdag 28 november volgt de uitgebreide algemene ledenvergadering van VOS/ABB. Dan zal het gaan over de begroting voor 2024 en zal tevens het lidmaatschapstarief voor dat jaar worden vastgesteld. De ALV in november zal in het teken staan van het 25-jarig bestaan van VOS/ABB.

De locatie waar de ALV op 28 november zal worden gehouden, is op dit moment nog niet bekend.

Deel dit bericht: