Wat zijn de mogelijkheden van artificial intelligence in het onderwijs? Daarover gaat de online cursus AI in onderwijs. Het kan interessant zijn deze (gratis) cursus te volgen in aanloop naar ons jubileumsymposium BRAINS op 28 november met AI-expert Remy Gieling en ‘hersenprofessor’ Erik Scherder.

In de online cursus wordt uitgelegd wat AI is, welke toepassingsmogelijkheden er zijn en wat de impact kan zijn op het werk van de leraar. Ook gaat de cursus in op ethische aspecten en op de vraag hoe de technologie zich in de toekomst kan gaan ontwikkelen.

In de cursus komen verschillende onderwijsprofessionals aan het woord, onder wie beleidsadviseur ICT Sijbrand Dijkstra van Stichting Ambion voor openbaar basisonderwijs in de regio Heerenveen en Joure, directeur Stef Heeling van de openbare Compagnonsschool in De Knipe en de leraren Lyanca de Jong van openbare basisschool Het Slingertouw in Heerenveen en Leo Pessink van openbare scholengemeenschap Stad & Esch in Meppel.

Jubileumsymposium BRAINS

Het VOS/ABB-jubileumsymposium BRAINS op 28 november in Houten gaat over de invloed van AI op het onderwijs en het kinderbrein. Aan ons symposium werken AI-expert Remy Gieling en ‘hersenprofessor’ Erik Scherder mee. Wij organiseren dit congres vanwege ons 25-jarig jubileum.

Deelname is gratis!

Meer informatie

Deel dit bericht: