VOS/ABB bestaat 25 jaar en dat vieren wij op 28 november met een symposium over de kansen en risico’s van artificial intelligence (AI) voor het (kinder)brein en het onderwijs. Aan dit symposium werken Remy Gieling en Erik Scherder mee.

Gieling is oprichter van ai.nl, een portaal voor managers over artificial intelligence. Hij is tevens mede-auteur van het boek Kunstmatige intelligentie. Gieling zal ingaan op de vraag of we bang moeten zijn voor AI of juist niet.

Scherder is hoogleraar neuropsychologie aan de Vrije Universiteit in Amsterdam. Hij is bekend als de ‘hersenprofessor’ die zijn publiek meeneemt in de wereld van het brein. Dit keer focust hij ook op de invloed van AI.

Het jubileumsymposium wordt natuurlijk ook een moment van ontmoeting. Wij zorgen voor een walking diner!

Wanneer en waar?

Het jubileumsymposium BRAINS is op dinsdag 28 november van 16.00 uur (inloop vanaf 15.30 uur) tot circa 20.00 uur in theater Aan de Slinger in Houten (pal naast station Houten en op loopafstand van parkeergarage Kruitmolen).

Wie jarig is trakteert: deelname is gratis!

Binnenkort komen wij met meer informatie over ons jubileumsymposium en dan kunt u zich er online voor aanmelden.

Voorafgaand aan het symposium BRAINS vindt op dezelfde datum en locatie van 15.00 tot uiterlijk 16.00 uur de algemene ledenvergadering van VOS/ABB plaats. Ook daarover volgt meer informatie.

Deel dit bericht: