Vanwege de maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus gaat de geplande extra algemene ledenvergadering (ALV) op woensdag 18 maart niet door. Dat geldt ook voor het kernwaardencongres Wat is jouw verhaal?! en het daarbij behorende Kindercongres.

Het belangrijkste thema op de extra ALV zou zijn geweest de presentatie van het nieuwe koersplan van VOS/ABB voor de periode 2020-2025 en de lancering van de nieuwe kernwaarden van het openbaar onderwijs. De leden van VOS/ABB krijgen het nieuwe koersplan per post toegestuurd, uiterlijk op 31 maart. De ALV is verplaatst naar woensdag 4 november, net als het kernwaardencongres en het Kindercongres. Plaats van handeling: Nederlands Openluchtmuseum in Arnhem.

De lancering van de nieuwe kernwaarden voor het openbaar onderwijs, die wij hebben ontwikkeld in samenwerking met de Vereniging Openbaar Onderwijs, zal op 14 april online plaatsvinden. Meer informatie hierover volgt op deze website, op ons Twitter-account en in de e-mailnieuwsbrieven die wij elke week op maandag versturen.

Deel dit bericht: