Het inkoopcollectief Energie Voor Scholen houdt op 27 januari een (online) informatiebijeenkomst voor schoolbesturen die nog niet meedoen aan de gezamenlijke inkoop van energie. Aanhaken kan nu omdat er een nieuwe Europese aanbesteding wordt voorbereid.

De nieuwe aanbesteding gaat over de jaren 2023 tot en met 2025. De gratis informatiemiddag op donderdag 27 januari is bedoeld voor nieuwe deelnemers en gaat over de mogelijkheden en de voordelen van het inkoopcollectief. De bijeenkomst is van 14 tot 15.30 uur in Hoevelaken, maar kan ook online worden bijgewoond.

Ruim 6000 schoollocaties

Energie voor Scholen bestaat al sinds 2003. Het is een initiatief van de profielorganisaties VOS/ABB, Verus, VBS, VGS en ISBO, die de uitvoering hebben uitbesteed aan inkoop-adviesbureau Hellemans Consultancy. Ruim 6000 schoollocaties ontvangen al stroom en gas van Energie Voor Scholen. Dat is een totaal volume van 335 miljoen kWh elektriciteit en 112 miljoen m3 aardgas.

Deelnemers aan Energie Voor Scholen profiteren van aanzienlijke besparingen op hun energienota én ontzorging op het gebied van energie-inkoop. Ze hebben één centraal punt waar ze met al hun vragen op energiegebied terechtkunnen.

Interesse? Aanmelden voor de bijeenkomst kan via een mailtje aan Karin Michgels van Hellemans Consultancy, michgels@hellemansconsultancy.nl.

Meer informatie

Deel dit bericht: