Ons gezamenlijk inkoopcollectief Energie Voor Scholen (EVS) heeft een nieuwe energieleverancier gevonden. Voor de jaren 2024 en 2025 kopen wij energie in bij ENGIE. Bent u al deelnemer van EVS? Ook dan ontvangen wij graag uiterlijk 7 september uw commitment, zodat u in 2024 en 2025 kunt blijven deelnemen.

De huidige energieleverancier van Energie Voor Scholen, DVEP, stopt aan het einde van dit jaar met het leveren van energie. Over die afwikkeling ontvangt u als deelnemer binnenkort nadere informatie. Wij hebben ENGIE als nieuwe leverancier geselecteerd voor de inkoop in 2024 en 2025.

Doet uw bestuur al mee aan EVS? Dan hopen wij dat u in het collectief mee blijft doen tegen de voordelen die u gewend bent. Daarvoor hebben wij opnieuw uw toestemming nodig.

Hoe geeft u toestemming?

U kunt met uw e-mailadres inloggen op het portaal van Energie Voor Scholen. U kunt daar uw gegevens checken en wijzigingen doorgeven. Op het tabblad ‘Commitment’ kunt u uw keuze voor deelname aan EVS doorgeven. Wilt u niet meer meedoen? Dan horen we dat ook graag. U ontvangt per e-mail een bevestiging van uw keuze en de commitmentverklaring.

Wij zouden het op prijs stellen uiterlijk 7 september de getekende verklaring van u te ontvangen. Met het tekenen
van de commitmentverklaring verzekert u zich van de continuering van de dienstverlening zoals u gewend bent van EVS.

Bent u nog geen deelnemer van EVS en wilt u ook van onze gunstige tarieven profiteren? Kijk dan op de website van EVS voor meer informatie.

Deel dit bericht: