Leden aangesloten bij VOS/ABB krijgen 10% korting op het seminar Kom in je kracht. Dit seminar van Bron van Betekenis biedt inzicht en inspiratie om juist in tijden van verandering en hectiek in je eigen kracht te komen en blijven.

Bij VOS/ABB komen signalen binnen dat schoolbestuurders en onderwijsmanagers zich zorgen maken over toenemende uitval van leraren. Dit is mede een gevolg van de coronacrisis, die lange tijd bovenmatig veel inzet van personeelsleden heeft gevraagd. En dan komt er dit najaar mogelijk nog een griepgolf die tot extra uitval kan leiden.

Energieniveau, wendbaarheid, werkgeluk

Deze combinatie van factoren was voor VOS/ABB aanleiding om met een aanbod te komen op het gebied van verbeterde en duurzame inzetbaarheid van personeel. Het seminar is bedoeld om de veerkracht en het zelfleiderschap van leraren en andere medewerkers positief te beïnvloeden. De suggesties en theoretische achtergrond die worden aangereikt hebben betrekking op energieniveau, wendbaarheid en werkgeluk.

In deze flyer vindt u meer informatie over dit aanbod. Als lid van VOS/ABB krijgt u 10% korting op deze workshop. U betaalt dan geen 950 maar 855 euro ex. btw. Een seminar neemt een dagdeel in beslag en wordt incompany gegeven. Er kunnen maximaal tien mensen aan meedoen.

Voor meer informatie neemt u contact op met Heidi van den Hout van Bron van Betekenis: 06-23714128, heidi@bronvanbetekenis.nl.

Deel dit bericht: