De lancering van de nieuwe kernwaarden van het openbaar onderwijs is vanwege de coronacrisis opnieuw uitgesteld. De nieuwe datum is dinsdag 9 juni.

De lancering zal dan online plaatsvinden. Op 9 juni zal ook het nieuwe kernwaardenportaal op www.openbaaronderwijs.nu worden gepresenteerd, net als het nieuwe logo dat bij de kernwaarden hoort.

De lancering van de nieuwe kernwaarden was al verzet naar naar 14 april, maar dat lijkt gezien de huidige ontwikkelingen niet meer haalbaar. Daarom is besloten de lancering te laten plaatsvinden op dinsdag 9 juni.

Congres Wat is jouw verhaal?!

Oorspronkelijk zouden de kernwaarden worden gepresenteerd tijdens het congres Wat is jouw verhaal?! dat op woensdag 18 maart zou plaatsvinden. Dat congres hebben wij eerder al vanwege het coronavirus uitgesteld tot 4 november. De locatie blijft het Nederlands Openluchtmuseum in Arnhem.

Had u zich aangemeld voor ons congres en wilt u dat wij uw aanmelding direct omzetten naar 4 november? Stuur dan een mailtje met een simpel Ja, ik kom op 4 november! naar welkom@vosabb.nl.

Deel dit bericht: