Op 20 maart is de online themabijeenkomst ‘Naar activeren en afschrijven’. Deze bijeenkomst wordt georganiseerd vanuit de kennisnetwerken Financiën van VOS/ABB en gaat over een andere manier waarop groot onderhoud kan worden verwerkt.

De verwerking en de wijze van opbouw van groot onderhoud via een voorziening is al geruime tijd voer voor discussie. Een andere wijze van verwerking is ook mogelijk, namelijk via activeren en afschrijven. Tijdens de digitale bijeenkomst krijgt u te zien hoe u de overstap naar deze vorm van verwerking kunt maken. Daarbij zal aandacht zijn voor wet- en regelgeving, maar nadrukkelijk ook voor de praktijk.

Aan deze bijeenkomst van VOS/ABB werken mee:

De bijeenkomst staat onder leiding van Ronald Bloemers en Ron van der Raaij van VOS/ABB.

Wanneer en aanmelden

De digitale bijeenkomst is op maandag 20 maart van 10.30 – 12.00 uur.

Aanmelden kan door een mailtje te sturen naar welkom@vosabb.nl onder vermelding van ‘Bijeenkomst Naar activeren en afschrijven’. Vermeld ook duidelijk uw naam, de organisatie waarvoor u werkt en het telefoonnummer waarop wij u kunnen bereiken. Na aanmelding ontvangt u de link waarmee u aan de bijeenkomst kunt deelnemen.

Deelname is gratis voor leden van VOS/ABB.

Let op: alleen als uw organisatie bij VOS/ABB is aangesloten, kunt u deelnemen. Is uw organisatie geen lid? Dan heeft aanmelden geen zin. Wel kan uw organisatie natuurlijk lid worden van VOS/ABB. Wij verwijzen u graag naar informatie over de voordelen van het VOS/ABB-lidmaatschap!

Deel dit bericht: