Onze kennisnetwerken HRM komen in september weer bij elkaar. Deze kennisnetwerken van VOS/ABB onder leiding van de HRM-adviseurs Ivo Israel en Addy Nieuwenhuis zijn bedoeld om kennis en ervaring op het gebied van human resource management te delen. Het thema in september: waarderen en belonen.

Let op: de online bijeenkomst op 27 september is volgeboekt, dus daar kunt u zich niet meer voor aanmelden!

Nu het functiehuis is geactualiseerd en de krapte op de arbeidsmarkt in alle hevigheid de scholen binnendringt, krijgen Israel en Nieuwenhuis vaak de vraag van schoolbesturen of medewerkers extra beloond kunnen worden. Tijdens de bijeenkomsten van de kennisnetwerken bespreken zij de nieuwste inzichten op dit gebied en de juridische kaders ervan. U kunt zelf good practices en leermomenten op dit thema delen. Tijdens de bijeenkomsten worden zoals gebruikelijk ook andere actualiteiten op het gebied van HRM besproken.

Wanneer, waar en aanmelden

  • Voortgezet onderwijs – dinsdag 20 september van 10.30 tot 14.00 uur, VOS/ABB in Woerden
  • Primair onderwijs – donderdag 22 september van 09.30 tot 12.00 uur, online
  • Primair onderwijs – dinsdag 27 september van 09.30 tot 12.00 uur, online (VOL!)
  • Primair onderwijs – donderdag 29 september van 10.30 uur tot 14.00 uur, Wijkcentrum Windkracht5 in Rosmalen

Aanmelden voor een van de bijeenkomsten kan per e-mail aan welkom@vosabb.nl. Vermeld in uw aanmelding de bijeenkomst van uw keuze, uw naam en functie en het schoolbestuur waarvoor u werkzaam bent.

Let op: de online bijeenkomst op 27 september is volgeboekt, dus daar kunt u zich niet meer voor aanmelden!

Als uw organisatie lid is van VOS/ABB, is deelname kosteloos. Niet-leden kunnen (bij voldoende beschikbaarheid) deelnemen voor 100 euro (btw-vrij).

Deel dit bericht: