Onze kennisnetwerken HRM komen regelmatig bij elkaar. Deze kennisnetwerken onder leiding van onze HRM-adviseurs Ivo Israel en Addy Nieuwenhuis zijn bedoeld om kennis en ervaring op het gebied van human resource management te delen. Er zijn bijeenkomsten specifiek voor geïnteresseerden uit het primair onderwijs of voortgezet onderwijs en gecombineerde bijeenkomsten voor geïnteresseerden uit zowel het primair als voortgezet onderwijs. Die laatste bijeenkomsten zijn met name interessant voor HRM’ers die werken voor besturen met zowel PO- als VO-scholen.

Het thema van de bijeenkomsten in september/oktober: strategisch personeelsbeleid. Addy Nieuwenhuis hierover: ‘Strategisch personeelsbeleid wint verder aan belang en vanaf 1 januari 2024 zal dit naar verwachting onderdeel zijn van het Toezichtkader van de Inspectie van het Onderwijs. Dit stelt nieuwe eisen aan onderwijsinstellingen en vraagt om actie vanuit HRM.’

  • 14 september, 09.30-12.00 uur, bijeenkomst PO/VO, ONLINE (Teams-link wordt verstuurd na aanmelding)
  • 19 september 10.30-14.30 uur (inloop 10.00 uur), bijeenkomst VO, OP LOCATIE VOS/ABB Woerden (VOL, AANMELDEN NIET MEER MOGELIJK!)
  • 27 september 9.30-12.00 uur, bijeenkomst PO, ONLINE (VOL, AANMELDEN NIET MEER MOGELIJK!)
  • 28 september 10.30 tot 14.30 uur (inloop 10.00 uur), bijeenkomst PO Midden en Noord, OP LOCATIE Stichting PROO Nunspeet
  • 5 oktober 10.30-14.30 uur (inloop 10.00 uur), bijeenkomst PO Zuid, OP LOCATIE (volgt)

Voor alle bijeenkomsten op locatie geldt dat er wordt gezorgd voor een eenvoudige lunch.

Aanmelden voor een van de bijeenkomsten kan per e-mail aan welkom@vosabb.nl. Vermeld in uw aanmelding de bijeenkomst van uw keuze, uw naam en functie en het schoolbestuur waarvoor u werkzaam bent.

Als uw organisatie lid is van VOS/ABB, is deelname kosteloos. Niet-leden kunnen (bij voldoende beschikbaarheid) deelnemen voor 108,50 euro per persoon (btw-vrij).

Informatie: Ivo Israel/Addy Nieuwenhuis, hrm@vosabb.nl

Deel dit bericht: