Ruim vier op de tien scholen kampen met de stijgende energieprijzen, meldt de PO-Raad. Met het inkoopcollectief Energie Voor Scholen (EVS) van VOS/ABB en de andere profielorganisaties is het mogelijk de kosten binnen de perken te houden. We starten een nieuwe Europese aanbesteding voor de periode 2023-2025. Al veel van onze leden hebben zich hiervoor aangemeld. U nog niet? Wees er snel bij, want aanmelden kan nog maar tot 18 februari!

Volgens de sectororganisatie voor het primair onderwijs kampt 44% van de scholen met stijgende energieprijzen. Ook zien ze zich geconfronteerd met hogere kosten door de ventilatie-eisen tijdens de coronapandemie. Het gevolg is dat scholen minder geld kunnen besteden aan personeel en de materiële instandhouding.

Energie Voor Scholen

VOS/ABB en de andere profielorganisaties bieden de aangesloten schoolbesturen al jaren de mogelijkheid om zich aan te sluiten bij het buitengewoon succesvolle inkoopcollectief Energie Voor Scholen (EVS). Scholen die aangesloten zijn bij EVS, kunnen de kosten voor gas en elektriciteit goed in de hand houden.

We starten een nieuwe Europese aanbesteding voor de periode 2023-2025. Al veel van onze leden hebben zich hiervoor aangemeld. U nog niet? Wees er snel bij, want aanmelden kan nog maar tot 18 februari!

Lees meer of neem contact op met Karin Michgels van Hellemans Consultancy, onze partner die EVS voor ons uitvoert.

Deel dit bericht: