VOS/ABB organiseert een bijeenkomst voor leden om mee te denken en praten over plannen die de politiek heeft met passend onderwijs. De bijeenkomst is op 18 april in Utrecht.

Op deze bijeenkomst willen wij bestuurders en andere beslissingsverantwoordelijken samenbrengen van schoolbesturen en samenwerkingsverbanden voor passend onderwijs die bij VOS/ABB zijn aangesloten. Doel van de bijeenkomst is om samen constructieve verbetervoorstellen te formuleren waarmee we de politiek kunnen voeden.

Aanleiding om deze bijeenkomst te organiseren, is dat de politiek met veel plannen komt waarvan maar zeer de vraag is of die de kwaliteit van het passend onderwijs gaan verbeteren. VOS/ABB hoort van aangesloten schoolbesturen en samenwerkingsverbanden dat zij vooral vrezen voor meer administratie en versnippering van verantwoordelijkheden en dat bijvoorbeeld thuiszitters of hoogbegaafde leerlingen er niet bij gebaat zijn.

Tijd, locatie en aanmelden

De bijeenkomst is op dinsdag 18 april van 09.00 tot 12.00 uur in de Social Impact Factory in Utrecht (op loopafstand van station Utrecht Centraal). Deelname is uiteraard gratis.

Aanmelden kan via welkom@vosabb.nl. Vermeld in uw mail duidelijk uw naam, de organisatie waarvoor u werkt, uw telefoonnummer en of u alleen of met (een) collega(‘s) komt.

Let op: deze bijeenkomst organiseren wij exclusief voor schoolbesturen en samenwerkingsverbanden die lid zijn van VOS/ABB. Als uw organisatie niet bij VOS/ABB aangesloten, heeft aanmelden geen zin.

Tip: uw organisatie kan zich natuurlijk bij ons aansluiten!

Lees meer over de voordelen van het VOS/ABB-lidmaatschap

Deel dit bericht: