Neemt uw organisatie deel aan Energie Voor Scholen (EVS)? Dan krijgt u van VOS/ABB het nadrukkelijke advies om te blijven deelnemen aan dit inkoopcollectief nu ENGIE per 1 januari 2024 de nieuwe leverancier wordt. Uw organisatie kan tot en met 7 september 2023 commitment afgeven om deel te blijven nemen. Daartoe heeft EVS informatie aan alle deelnemers gestuurd. Het is belangrijk dat u dit checkt in uw digitale omgeving van EVS!

In de zomervakantie werd bekend dat EVS een nieuwe energieleverancier heeft gevonden. Voor de jaren 2024 en 2025 kopen wij energie in bij ENGIE. De huidige energieleverancier van Energie Voor Scholen, DVEP, stopt aan het einde van dit jaar met het leveren van energie. Daarover hebben alle deelnemers eerder al informatie ontvangen.

Commitment afgeven!

Doet uw bestuur al mee aan EVS? Dan adviseren wij u nadrukkelijk om mee te blíjven doen tegen de voordelen die u gewend bent. Let op: daarvoor heeft EVS uw toestemming nodig. U kunt die toestemming geven tot en met 7 september 2023.

Ook voor de afwikkeling van uw overeenkomst met DVEP heeft EVS uw toestemming nodig. Die toestemming kunt geven tot en met 15 september 2023.

Log met uw e-mailadres en wachtwoord in op het portaal van Energie Voor Scholen. Daar kunt u uw gegevens checken en wijzigingen doorgeven. Ga naar het tabblad ‘Commitment’ en geef uw keuze voor deelname aan EVS door. Met het ondertekenen van de commitmentverklaringen verzekert u zich van de continuering van de dienstverlening van EVS.

Wilt u niet meer meedoen? Dat kan ook, maar wij adviseren u nadrukkelijk om te blijven deelnemen! U ontvangt altijd per e-mail een bevestiging van uw keuze.

Bent u nog geen deelnemer van EVS en wilt u ook van onze gunstige tarieven profiteren? Kijk dan op de website van EVS voor meer informatie.

Deel dit bericht: