HRM-bijeenkomst Versterken en Verdiepen – PO/VO (online)

Online bijeenkomst

Op deze online bijeenkomst kunt u HRM-gerelateerde vragen of dilemma's voorleggen aan collega's en onze HRM-adviseurs Ivo Israel en Addy Nieuwenhuis. Wij organiseren deze bijeenkomst elke maand.

Gratis

Bijeenkomst kennisnetwerk HRM (landelijk) – VO (VOL!)

Kantoor VOS/ABB Houttuinlaan 8, Woerden

Op deze bijeenkomst gaan we in op versteviging van strategisch personeelsbeleid en de vraag hoe dit kan bijdragen aan het verminderen van de personeelstekorten. Let op: het maximumaantal deelnemers voor deze bijeenkomst […]

Gratis

Bijeenkomst kennisnetwerk HRM (Noord-Nederland) – PO

Wolderwijs Schoolstraat 1, Zuidwolde

Op deze bijeenkomst gaan we in op versteviging van strategisch personeelsbeleid en de vraag hoe dit kan bijdragen aan het verminderen van de personeelstekorten.

Gratis

Bijeenkomst kennisnetwerk HRM (Zuid-Nederland) – PO

OG Markant - Leersaam Heerbaan 250, Breda

Op deze bijeenkomst gaan we in op versteviging van strategisch personeelsbeleid en de vraag hoe dit kan bijdragen aan het verminderen van de personeelstekorten.

Gratis

Bijeenkomst kennisnetwerk HRM (online) – PO

Online bijeenkomst

Op deze online bijeenkomst gaan we in op versteviging van strategisch personeelsbeleid en de vraag hoe dit kan bijdragen aan het verminderen van de personeelstekorten.

Gratis

HRM-bijeenkomst Versterken en Verdiepen – PO/VO (online)

Online bijeenkomst

Op deze online bijeenkomst kunt u HRM-gerelateerde vragen of dilemma’s voorleggen aan collega’s en onze HRM-adviseurs Ivo Israel en Addy Nieuwenhuis. Wij organiseren deze bijeenkomst elke maand.

Gratis