Uitgeverij Creathlon is op zoek naar basisscholen die de lesmethode Krachtbronnen verder willen ontwikkelen voor de middenbouw. Scholen die hieraan meewerken, kunnen gratis gebruikmaken van deze methode.

Krachtbronnen is een geïntegreerde methode burgerschap, levensbeschouwing en sociaal-emotionele vorming voor het basisonderwijs. Dankzij de actieve input van leerkrachten is Krachtbronnen voor de bovenbouw (groepen 6, 7 en 8) ontwikkeld. De methode is op diverse scholen in gebruik.

Lees het artikel Nieuwe methode levensbeschouwing ontstijgt denominaties dat VOS/ABB in 2016 heeft gepubliceerd.

Aanmelden als ontwikkelschool

Creathlon is nu op zoek naar scholen die willen meehelpen om Krachtbronnen uit te breiden voor de middenbouw (groepen 3, 4 en 5). Leerkrachten van ontwikkelscholen evalueren samen met hun leerlingen kosteloos het materiaal. Het kan extra interessant zijn om aan de ontwikkeling van deze methode mee te werken nu de nieuwe burgerschapswet er aankomt!

Heeft u vragen of wilt uw school direct aanmelden (dat kan tot 15 januari)? Neem contact op met Ineke Struijk van uitgeverij Creathlon: 06-22535957, ineke.struijk@creathlon.nl.

Deel dit bericht: