Tips voor begroting samenwerkingsverband

Kunt u wel wat tips en tricks gebruiken voor het opstellen van de begroting van uw samenwerkingsverband? Kom dan dinsdag 1 november naar Woerden voor de VOS/aBB-bijeenkomst Passend onderwijs en financiën.

Vanwege een aantal afzeggingen zijn er plaatsen vrijgekomen, dus aanmelden kan nog! Op de agenda staan naast de tips en aandachtspunten voor de begroting 2017 ook actuele ontwikkelingen die van belang zijn voor de bedrijfsvoering van samenwerkingsverbanden. Ook is er ruimte voor thema’s die door de deelnemers zelf worden aangedragen. Onze financiële experts zullen daar op in gaan. Dat zijn Ron van der Raaij van VOS/ABB en Rick de Wit van Infinite Financieel.

Praktische gegevens
De bijeenkomst begint dinsdag om 10 uur en wordt rond 12.30 uur afgesloten met een lunch. U bent welkom in het kantoor van VOS/ABB aan de Houttuinlaan 8 in Woerden. Aanmelden kan nog tot en met 31 oktober door een mailtje te sturen aan welkom@vosabb.nl met daarin uw naam, de naam van uw organisatie en de vermelding Passend onderwijs en financiën. Ook kunt u daar nog aangeven welk onderwerp u graag aan de orde zou willen stellen. Voor leden van VOS/ABB is de bijeenkomst gratis. Niet-leden zijn ook welkom, maar dan betaalt u 100 euro.